Tallennamme tietoja evästeisiin, käyttämällä palveluitamme hyväksyt sen. OK

MYYNTIEHDOT

Näitä yleisiä ehtoja sovelletaan kaikkiin Rautamo oy:n jälleenmyyjille toimittamiin tuotteisiin.

Tilaaminen
Jälleenmyyjä voi tilata tuotteita suoraan verkkokaupasta sekä vannemyynnistä puhelimitse tai sähköpostitse. Tilausvahvistus lähetetään jälleenmyyjän antamaan sähköpostiosoitteeseen, mikäli hän on ilmoittanut sen tilausjärjestelmään.

Vannemyynti:

Tony puh: 0400 767 067 sähköposti: tony@rautamo.fi
Niclas puh: 0400 563 270 sähköposti: niclas@rautamo.fi
Mika puh: 040 588 1113 sähköposti: mika@rautamo.fi

Nettisivujen osoite: http://www.Rautamo.fi/

Ostoehdot
Kauppahinta on osapuolten kesken sovittu hinta. Rautamo oy pidättää oikeuden tarkistaa kauppahintaa, mikäli valuuttakurssit, tuontimaksut, raaka-ainekustannukset tai muut myyjästä riippumattomat kustannukset muuttuvat ennen tuotteen toimitusta tai sopimuskauden aikana, ilmoittamalla tästä ensin ennen toimitusta.

Mikäli tietyistä tuotteista on tehty erillinen tarjous, on se voimassa mainittuun päiväykseen asti. Jos erillistä tarjouksen päättymisaikaa ei ole erikseen ilmoitettu, on tarjous voimassa 14 vrk tarjouksen päiväyksestä. Tarjouksen saajalla ei ole oikeutta luovuttaa tietoja kolmannelle osapuolelle tai käyttää tietoja muutoin myyjän vahingoittamiseksi.

Jälleenmyyjällä on oikeus purkaa kauppa Rautamo oy:n kanssa, jos toimitus poikkeaa oleellisesti sovitusta, eikä puutteita ole korjattu kohtuullisessa ajassa tai Rautamo oy ei ole toimittanut oikeaa/korvaavaa tuotetta tilalle. Kaupan purkaminen tuotteen virheellisyyden takia edellyttää, että jälleenmyyjä ilmoittaa virheestä Rautamolle heti, kun hän on havainnut virheen tai se olisi pitänyt havaita (reklamaatio).

Jos tilattu tuote on valmistettu tai hankittu erityisesti jälleenmyyjää varten hänen ohjeiden ja toivomusten mukaan, ei tilausta ole mahdollista purkaa tai palauttaa tuotetta.

Tehdas tilaus on sitova ja asiakkaan tulee aina ottaa vastaan tilaamansa toimitus. Mikäli jälleenmyyjä ei ota toimitusta vastaan, palautuvat tuotteet takaisin tehtaalle. Tästä veloitetaan vähintään 80€ (alv 0%) rahtikulut.

Tuotteiden omistusoikeus siirtyy Rautamolta jälleenmyyjälle, vasta kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, ellei asiasta ole sovittu toisin. Toisin sanoen tuotteet myydään omistuksenpidätysehdoin.

Kaikkien Rautamo oy: tuotteiden hintoihin lisätään 24 % arvonlisävero. Hinnat ovat ilmoitettu tapauksesta riippuen joko verollisina tai verottomina hintoina.

Maksuehdot
Maksuehto on 14 päivää netto, ellei asiasta ole sovittu toisin. Viivästyskorko on 13%. Mikäli jälleenmyyjä laiminlyö sovitun maksuohjelman mukaisen tuotteiden maksuvelvollisuutensa, ei tuotteen omistusoikeus siirry jälleenmyyjälle ja Rautamo Oy:llä on oikeus purkaa kauppa. Mikäli Rautamo Oy purkaa kaupan, on jälleenmyyjä velvollinen palauttamaan kaupan kohteena olevat tuotteet Rautamolle.

Oy Rautamo Ab

Pukkisaarentie 4
68600 Pietarsaari

Y-tunnus: 0613676-9

Toimitusjohtaja

Niclas Rautamo

Yhteystiedot

Hallinto:
Carina Renlund

puhelin: +358(0)50 526 0565

e-mail: carina@rautamo.fi
website: www.rautamo.fi